MijnGraafschap.nl Nieuws NAC Breda heeft hun eerste zege onder Mitchell van der Gaag als ze De Graafschap 3-0 gehamerd

NAC Breda heeft hun eerste zege onder Mitchell van der Gaag als ze De Graafschap 3-0 gehamerd

De graafschap leidde naar Breda vol vertrouwen na het verslaan van Feyenoord 2-0 afgelopen weekend, terwijl NAC op zoek was om terug te stuiteren van een 5-0 hameren van AZ Alkmaar. NAC Breda versloeg de kansen die de bookmakers als grote underdogs boden. Als je op hen wedt, heb je je investering verdrievoudigd. Als u van weddenschappen of het spelen van een voetbal-thema gokautomaat en arcade games houdt bezoek dan https://gameslion.com/ om te zien hoe u ze gratis kunt spelen.

NAC domineerde vanaf het begin, maar moest tot vlak voor de pauze wachten om de leiding te nemen met Mitchell te vrede in het Kruis van Michail Rosheuvel. Vijf minuten in de tweede helft was het 2-0 door Karol Mets, die goed afgewerkt aan de voorkant post van een ander Rosheuvel Kruis.

De graafschap kon niet reageren en Gianluca Nijholt gleed de bal in het net aan de achterkant post op 65 minuten om de overwinning van de gastheer zegel.

NAC krijgt hun eerste drie punten van de campagne, terwijl de graafschap zal kijken om terug te stuiteren als ze gastland Groningen volgend weekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *