MijnGraafschap.nl Nieuws Breij hoofden Groningen naar belangrijke overwinning bij De Graafschap

Breij hoofden Groningen naar belangrijke overwinning bij De Graafschap

Na twee teleurstellende nederlagen om het seizoen te beginnen, besloot de Groningse baas Danny Buijs Tom van Weert en Jesper drost van de ploeg te laten vallen met beide naar verwachting vertrekken voordat het Transfer venster volgende week wordt afgesloten. Mateo Cassierra, Ludovit reis, Tim Handwerker en 21-jarige spits Michael Breij kwam in de startende elf.

De veranderingen hadden het gewenste effect met Groningen de sterkere kant vanaf het begin aangezien zowel Breij als Cassierra vroeg dicht gingen. Op de slag van de half-time de opening doel kwam van de bezoekers met Breij markering zijn eerste start met een mooie header die van de grond kwamen voor het verlaten van Hidde Jurjus met geen kans.

In de tweede helft zocht Groningen een tweede moordenaar, maar het kwam nooit en de graafschap maakte een late aanval op een gelijkmaker. Echter, Sergio Padt gered goed van Jordy Thomassen, terwijl Stef Nijland ging dicht met twee pogingen.

Groningen hield voor hun eerste drie punten van de campagne, terwijl de graafschap nu twee op rij verloren na hun openingsweekend overwinning op Feyenoord.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *