MijnGraafschap.nl Nieuws Sorry Feyenoord cap een ellendige week met nederlaag bij de graafschap

Sorry Feyenoord cap een ellendige week met nederlaag bij de graafschap

Na de gĂȘnante 4-0 nederlaag als Trencin in midweek, verwelkomde Feyenoord Robin van Persie, Tonny Vilhena en Eric Botteghin in de startende line-up.

Feyenoord begon het duel op de top met Jordy Clasie dwingt Hidde Jurjus tot een geweldige stop voor Tonny Vilhena een grote kans wijdde. Aan de andere kant, Sven Niuewpoort raakte de lat met een header.

Na een half uur, de thuis menigte ontplofte als Fabian Serrarens maakte het 1-0 op de opleving na Leeroy Owusu zag zijn staking gepareerd door Justin Bijlow.

Feyenoord ging op zoek naar de gelijkmaker na de pauze, maar ze slaagden er niet in om een duidelijke kans te maken en op 67 minuten werden ze gereduceerd tot tien mannen met Eric Botteghin getoond zijn tweede gele kaart.

Ondanks de man nadeel, Feyenoord naar voren gegoten en Jean-Paul Boetius was pech om te zien zijn schot terug te komen van de binnenkant van de post. De Winger werd vervolgens getoond een rode kaart in idiote omstandigheden. Boetius werd geboekt voor een fout en vervolgens sarcastisch klapte de scheidsrechter, die produceerde een rood.

Debutante Luis Sinisterra passeerde een gouden kans om te grijpen en equalizer voor de negen-mannen en in de laatste minuut, Stef Nijland verzegeld een overwinning voor de graafschap met een felle finish.

Grote vragen zullen nu worden opgeworpen bij Feyenoord die een wanordelijke start van de campagne hebben gemaakt, maar goed gedaan naar de graafschap, die hun terugkeer naar de top vlucht met een gedenkwaardige overwinning Cap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *