Woedespreuk

Maak je eenheden woedend om ze groter, sneller en sterker te maken!

Gooi deze spreuk om een woedekring te maken, je eenheden zullen binnen deze ring sterker en sneller worden.

De woedespreuk creëert een doorschijnende paarse kring op het slagveld die de bewegingssnelheid en aangebrachte schade van bevriende eenheden binnen de kring verhoogt. De woedespreuk verhoogt ook de snelheid waarmee helers hun werk doen.

Offensieve strategie met woedespreuk

De woedespreuk verhoogt de aangebrachte schade van elke individuele eenheid met een vast percentage (die toeneemt naarmate het niveau van de spreuk stijgt) . Hierdoor is de spreuk het meest effectief bij gebruik met troepen van de derde rang zoals P.E.K.K.A.’s en draken.

Hoewel helers zelf geen schade aanbrengen, profiteren ook zij van de spreuk, want deze zal ervoor zorgen dat ze sneller anderen genezen (en verminderen hierdoor de noodzaak voor de genezingsspreuk gedurende dat de woedespreuk actief is).

De meest effectieve plek om de woedespreuk te laten vallen is ongeveer 3 tot 4 tegels in de richting van waar het volgende doelwit zich zal bevinden. Hierdoor zullen je troepen zich de maximale hoeveelheid aan tijd binnen de kring van de woedespreuk bevinden als ze hun huidige doelwit te vernietigen en onderweg gaan naar het volgende doelwit. Als je het direct onder hun voeten laat vallen dan zullen ze snel buiten het bereik van de spreuk zijn zodra ze klaar zijn met hun huidige doelwit. De woedespreuk gaat goed samen met de genezingsspreuk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>